Sista minuten…

… i år igen, men jag hann! Dock blev det inte julfrimärken på korten, men det viktigaste var att de kom på lådan. Jag tänkte ändå att detta året ska jag börja i god tid med julkorten, vilket jag har försökt de senaste åren, men på något sätt har december gått så fort och plötsligt inser man att det är julafton om mindre än en vecka.

Julkort 007

Detta året blev det flera kort med hjärtan kombinerat med spets. På secondhand butiker brukar det vara lätt att hitta fina virkade spetsband som är perfekt till både paket och kort. Jag brukar köpa på mig ett lager och denna gången hade jag en bredare spets hemma. Vilket hantverk som någon har lagt tid på och skapat. Under tiden jag pysslade med julkorten gick högtalarna varma med julmusik från Point of Grace, ett album som har funnits med många jular hemma hos mig. Här kommer en spotifylänk till den skivan: Point of Grace – A Christmas Story


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>